Wij zijn jovie

Wij zijn ouders en tegelijkertijd een team van specialisten met jarenlange ervaring in flesvoeding en geitenmelk. We weten hoe belangrijk gezonde voeding is voor baby’s en kinderen. We hebben hebben allemaal ons eigen unieke verhaal over het ouderschap - van zwangerschapscomplicaties of de uitdagingen die bij het geven van borstvoeding horen, tot lastige eters.

Wij geloven dat geitenmelk een logische keuze is
als het om flesvoeding gaat.

Wij zijn ouders en tegelijkertijd een team van specialisten met jarenlange ervaring in flesvoeding en geitenmelk. We weten hoe belangrijk goede voeding is voor baby’s en kinderen. Wij geloven dat geitenmelk een logische keuze is als het om flesvoeding gaat.

Experts in
flesvoeding

Van Nederlandse
bodem

Goat milk
lovers

Het Jovie team

Dit is ons team van experts.

Ben
CEO & Founder

“Ik ben de oprichter en CEO van Jovie. Ons eerste kleinkind is opgegroeid op Jovie, dat maakt me trots en blij”.

Henrike
Zuiveltechnoloog

“Na meer dan 15 jaar in het vak blijven we de eigenschappen van geitenmelk verder ontdekken in de wetenschap”.

Ingeborg
Wetenschappelijk voedingskundige

“Als moeder van twee jonge dochters ben ik voedingskundige én ervaringsdeskundige.”

Marion
Controller

“Moeder zijn van twee tieners is een mooie taak. Onze kinderen volwassen zien worden en ze loslaten is een bijzondere reis”.

Tim
Project coördinator

“Ik draag graag bij aan een keten die hoge kwaliteit zuigelingenvoeding bij de allerkleinsten brengt".

Het Franse gezegde "Joie de vivre" is de inspiratie voor onze merknaam en voor hoe Jovie de wereld benadert. Nieuw leven is de toekomst en de toekomst willlen we koesteren. Alle baby's verdienen een comfortabele en gelukkige start.

De drive om constant te willen verbeteren en onszelf te blijven uitdagen, met oog voor de wereld, vormt de basis voor onze biologische producten.

Het Franse gezegde "Joie de vivre" is de inspiratie voor onze merknaam en voor hoe Jovie de wereld benadert.
Nieuw leven staat voor vreugde, voor kleur en voor toekomst. En deze toekomst willen we koesteren. Alle baby's verdienen een comfortabele en gezonde start.

Merk van Nederlandse bodem

Het Jovie merk staat voor eerlijke flesvoeding* van Nederlandse bodem.
Niet voor niets is Jovie gevestigd in Nederland, een van de grootste zuivellanden in de wereld. Wij weten namelijk heel goed wat we doen en wat we willen bereiken. En met de Europees biologische certificering leggen we de lat nog hoger. Voor de dieren, planeet en natuurlijk de toekomst van onze kinderen. Het Jovie merk staat voor innovatieve, doordachte en hoogwaardige flesvoedingen.

Voor blije baby’s.

*Ontwikkeld op basis van bewuste keuzes

Het Jovie merk staat voor innovatieve en eerlijke flesvoeding* van Nederlandse bodem, één van de grootste zuivellanden in de wereld. Wij weten namelijk heel goed wat we doen en wat we willen bereiken. En met de Europees biologische certificering leggen we de lat nog hoger. Voor de dieren, planeet en natuurlijk de toekomst van onze kinderen.

Voor blije baby’s.

*Ontwikkeld op basis van bewuste keuzes

Ben Busser

CEO Jovie

“Het is altijd mijn passie geweest om iets van betekenis te creëren.
Nu ik zie dat ons eerste kleinkind het zo goed doet op Jovie,
ben ik dankbaar en trots op wat het team heeft ontwikkeld."

“Het is altijd mijn passie geweest om iets van betekenis te creëren. Nu ik zie dat ons eerste kleinkind het zo goed doet op Jovie, ben ik dankbaar en trots op wat het team heeft ontwikkeld."