Restitutiebeleid

Als u niet tevreden bent met de ontvangen goederen en u wilt uw bestelling retourneren, dan kunt u dit binnen 30 dagen doen. Maak bij het retourneren van de bestelling gebruik van de originele verpakking, inclusief de beschermingsmaterialen. Dit voorkomt beschadiging van de goederen tijdens verzending.

In het geval dat uw bestelling op enige wijze beschadigd aankomt, stuur ons dan zo snel mogelijk een e-mail via orders@jovieproducts.eu met uw bestelnummer en een foto van de staat van het artikel. We behandelen dit per geval, maar zullen uiteraard ons best doen om een gepaste oplossing te bieden in de vorm van een credit of een vervangend product.

U kunt alleen ongeopende producten retourneren. Retourzendingen met geopende of gebruikte producten worden niet als een correcte retour geaccepteerd en als zodanig behandeld.

Schade en problemen
Inspecteer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect is, beschadigd is of als u het verkeerde artikel heeft ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en het goed kunnen maken.

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen
Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke goederen (zoals voedsel, bloemen of planten), aangepaste producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen) en artikelen voor persoonlijke verzorging (zoals schoonheidsproducten). We accepteren ook geen retourzendingen voor gevaarlijke materialen, ontvlambare vloeistoffen of gassen. Neem contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft over uw specifieke item. Helaas kunnen we geen retourzendingen van sale artikelen of cadeaubonnen accepteren.

Uitwisselingen

De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt te retourneren, en zodra de retourzending is geaccepteerd, doe je een afzonderlijke aankoop voor het nieuwe artikel.

Terugbetalingen

We zullen u op de hoogte stellen zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en u laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald op uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en verwerkt.

AES Foods B.V
Antwoordnummer 1157
6000 VB WEERT Nederland