Arachidonzuur - AA

Arachi-Wattes??

Galacto-oligosachariden, Arachidonzuur en Docosahexaeenzuur? 

Ja hoor, daar heb je weer ingrediënten met belachelijk moeilijke namen: Galacto-oligosachariden, Arachidonzuur en Docosahexaeenzuur...

GOS, AA en DHA; dat klinkt al een stuk beter!

GOS is een voedingsvezel dat wordt afgebroken door de bacteriën in de darmen van je baby. Het wordt wereldwijd aan veel flesvoedingen toegevoegd en Jovie flesvoedingen zijn speciaal verrijkt met biologische GOS-vezels.

Je hebt ook vast weleens op een etiket 'AA' zien staan, of dan de uitgeschreven bewoording: arachidonzuur. Jovie Goat biologische flesvoedingen zijn verrijkt met AA (arachidonzuur). Dit is een unieke verrijking in een biologische flesvoeding. AA is een onverzadigd omega-6 vetzuur, en wordt samen met DHA (ook wel docosahexaeenzuur, een onverzadigd omega-3 vetzuur) toegevoegd* aan Jovie biologische opvolgmelk. De inname hiervan draagt bij aan de visuele ontwikkeling en ontwikkeling van de hersenen van je baby. Wanneer je kleintje vast voedsel gaat eten zijn bijvoorbeeld eieren en vette vis, zoals zalm, een bron van deze vetzuren. Vraag je voedingsdeskundige om advies als je hier meer over wilt weten.

* Zoals voorgeschreven door de wetgeving betreffende alle volledige zuigelingenvoeding

Terug naar prikbord

Blijf jij ook graag in contact met de Jovie familie?
Laat je e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte van nieuwtjes en ontwikkelingen.
Je kan ons ook volgen via onze socials en een berichtje achterlaten.
Vinden we leuk!

Leuk! houd mij op de hoogte